top of page
Image by Susan Q Yin

LEKTIRA

Ovdje možete pronaći pdf izdanja mnogih djela za cjelovito čitanje. Podijeljeni su na razrednu i predmetnu nastavu. Kad odaberete željenu poveznicu otvorit će vam se virtualna polica sa knjigama koje su dostupne u pdf formatu. Ukoliko nekih djela nema postavljenih na virtualnu policu, probajte ih potražiti na web stranici e-lektire.

Na  stranici e-lektire nalaze se cjelovita djela hrvatskih i stranih pisaca s popisa obvezne školske lektire, ali i šire i besplatno su dostupna učenicima i studentima, te njihovim nastavnicima i profesorima. Već je postavljeno oko 300 knjiga, te obilje multimedijskih sadržaja, kao što su zvučni zapisi i video materijali.

Projekt eLektire je nastao na inicijativu Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, a realiziraju ga CARNet i Bulaja naklada.

Za pristup sadržaju morate se prijaviti svojim AAI@EduHR elektroničkim identitetom, kojeg možete dobiti u tajništvu škole.

Lektira: Services

Stanari u slonu

1.12.2020.

Učenici 2. b razreda s učiteljicom Tamarom su za lektiru obrađivali priču "Stanari u slonu", Dubravka Horvatića.  Lektiru su djeca poslije i likovno obradila, a njihove prekrasne, prave, male umjetničke radove možete pogledati u video galeriji.

Lektira: Video
plesna haljina žutog maslačka.jpg

Plesna haljina žutog maslačka

dnevnik pauline p.jpg

Dnevnik Pauline P.

ruzno-pace-850x560.jpg

Ružno pače

pinokio.jpg

Pinokio

61638472.jpg

Dnevnik Anne Frank

cudnovate-zgode-slikovnica-800px.jpg

Čudnovate zgode šegrta Hlapića

Lektira: Services
bottom of page